Authors

Try-out: een maand lang zero-waste

Try-out: een maand lang zero-waste

Er gebeurde laatst iets ergs. Ik vond online een paar schoenen, wik, woog, rekende af, en bleef per ongeluk op de website van verkoper in kwestie hangen. Nog geen 5 minuten later vond ik een shirt waarvan ik zeker wist dat het een heel belangrijke rol kon gaan vervullen in mijn leven, dus met iets minder wikken en wegen liet ik ook dat naar mijn huis verschepen – geen verzendkosten, wie doet me iets! Een paar dagen later werden de items tegelijk maar los van elkaar bezorgd, en stond ik met een mij tot dan toe onbekend schuldgevoel te kijken naar de ravage in mijn woonkamer: een enorme berg plastic, papier en karton. Door een enthousiast in het rond springende kat geïnterpreteerd als pretpark, dat dan weer wel. 

Verschenen in Marie Claire's duurzaamheidsissue, november 2017

It's cool to be kind

Boom doet leven

Boom doet leven