Authors

Trio-genotti

Trio-genotti

 

Het trio met twee mannen, het trio met twee vrouwen. Het spontane trio en het georganiseerde trio. Het nuchtere trio en het benevelde trio. Het van-een-koude-kermis-thuiskomen-trio en het voelde-als-een-warm-bad-trio. Het trio kan eindeloos veel vormen aannemen, en uiteindelijk kent elk trio vooral ook de nodige gevolgen. Want als het genadige donker van de nacht plaatsmaakt voor de morgen, is er de dag, de week, de maand, het leven na het trio. Dit nooit meer of dit zo snel mogelijk nog een keer? Kunnen jullie elkaar nog in de ogen kijken? En als een van die andere twee je vaste partner is, wat doet zo'n trio dan met jullie relatie? Deze mensen deden het (bijna) met alle gevolgen en emoties van dien. Dus: zelf een keer proberen? Eerst dit lezen. 

Lees het hele artikel in Glamour's juli-issue, 2017, of op Blendle.

 
Het F-woord

Het F-woord

Love Issues

Love Issues